Calida er paret og vi krysser fingrene

8. mar, 2017

Min vakre Calida er paret med N.S Uch Catwalk Talisman (Pepper). Vi venter nå i spenning og håper de har laget noen valper til oss.

17. sep, 2015

Valpene er FEM uker alt. Tiden bare flyr. De har nå begynt å spise 3-4 faste måltider om dagen. Maten går ned på høykant {#smileys123.tonqueout}

Valpene har flyttet ut av valpekassa i 2.etasje og ned på badet. De har en utstikker til "stua" mi også. Dagen min begynner kl 5 med gulvvask og fôring. Da er de råsultne. Min datter, er en dyktig valpepasser. Det mangler ikke på omtanke der. Dessverre er "Petra" her og det frister ikke spesielt å ta valpene ut i regn. Vi har forsøkt å lufte oss litt i oppholdsperiodene.

Valpene har også begynt å forstått at de skal gjøre 1&2 på et skobrett med aviser. 

17. sep, 2015

Gul er en skikkelig kosegutt

26. aug, 2015

Jeg har nå funnet 40 navn med betydning. Jeg kommer til å plukke ut et navn til hver valp, som skal stå på stamtavlen. En av mine valpekjøpere, har allerede plukket et navn de likte godt og kommer til å bruke i hverdagen også. Inntil valpene registreres, kan det la seg gjøre at valpekjøperne velger.

26. aug, 2015

I dag mottok jeg brev om at ALLE de tre alternativene mine til kennelnavn, er godkjente i Norge. De er nå sendt til FCI i Belgia for å godkjennes der. Når de har godkjent, skal de publiseres og avvente klagefristen før endelig godkjenning. Jeg føler at det er på glid her nå ja Smiler stort. Nå krysser jeg fingrene om at mitt førstevalg godkjennes.